Fotografie Wiersma

 

Krijgt u als basisschool ook zo vaak van ouders te horen dat zij de jaarlijkse schoolfoto's weer erg vinden lijken op die van vorig jaar? Weer datzelfde blauwe achtergrondje in een pasfoto pose?  Ouders van tegenwoordig willen graag iets  nieuws.
 
Met Fotografie Wiersma kunt u ervoor zorgen dat u ook iets nieuws aanbiedt!
 
Schoolfotografie Nieuwe Stijl!!
 
Fotografie Wiersma zorgt voor een geheel nieuwe stijl in schoolfotografie voor basisscholen.
Wij komen met een mobiele studio bij u op bezoek. Hiermee kunnen wij portret foto's maken zoals u dat gewent bent met studiofoto's. Ukkie foto maakt meerdere opnamen per kind, in verschillende pose's, waaruit de ouders zelf kunnen kiezen! U, als organisatie hoeft u niet meer druk te maken over het feit of iedereen de zakjes met geld weer heeft ingeleverd, want ook dat traject loopt nu via Ukkie Foto.
 
De betalingen lopen dus via deze website.
Voor u dus weinig extra werk maar wel een extra service.
 
Ukkie Foto werkt zo!  
U maakt een afspraak met Ukkie Foto. Na het bezoek van de fotograaf krijgt u briefjes voor de ouders met persoonlijke inlog codes. Elk kind heeft een unieke inlogcode en wachtwoord. Dit doen wij uiteraard uit Privacy redenen. Wij zijn ook aangesloten bij het privacy onderwijs convenant. (www.privacyconvenant.nl) Zodat niet iedereen elk kind op de foto ziet. 
Met deze inlogcode kunnen zij  de foto's zelf bekijken, bestellen en betalen via de Ukkie Foto website.
Wilt u meer weten over Fotografie Wiersma, kijkt u dan rustig verder op onze website en neem contact met ons op via de contact pagina, of bel direct met:
 
Fotografie Wiersma V.O.F.
Eurolaan 14-4
8447 SM  Heerenveen
 
e-mail:    info@fotografiewiersma.nl
KvK:       60339810
BTW nr.: NL8538.65.450 B01
 
(0031)0513-682288
(0031)06-40246415
 
Graag tot binnenkort!